SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Nacka

Kornettvägen 50, Saltsjö-Boo

BUD

6 Rok

97 Kvm Boarea

30 Kvm Biarea

1970 Kvm Tomtarea

I närheten av Baggensfjärden ligger denna vackra tomt med ett uppfört hus.

Tomten har ett naturskönt läge med uppvuxen trädgård i ett trevligt villaområde och närheten till vattnet och båtliv är endast några minuter bort.

Huset har en härlig altan med trädäck och access från huset via stora skjutdörrspartier. Det stora allrummet och köket ligger i en öppen planlösning och har en kamin samt en öppen spis (bör proveldas samt provtryckas).

Närheten till innerstaden och Saltsjöbaden samt skärgården gör läget optimalt för att bygga en villa enligt egna önskemål för den naturälskande storstadsbon. Välkommen hem.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow