SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Huddinge

Konvaljebacken 7A, Sjöängen

11 995 000 KR

8 Rok

270 Kvm Boarea

35 Kvm Biarea

1182 Kvm Tomtarea

Nu saluförs äntligen detta nyproducerade, exklusiva och energisnåla hus nära vattnet i attraktiva Sjöängen! Här finns plats för den stora familjen med många sovrum och många badrum. Stort självständigt gästhus, vilket också skapar möjlighet för uthyrning. Måste upplevas på plats! Välkommen hem. Varmt välkomna på visning.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow