Stockholm

John Bergs Plan 8, Kungsholmen

6 500 000 KR

3 Rok

56 Kvm

3 319 kr/mån

Våning 1,5 av 5

Accepterat pris 6.500.000kr. Välkommen till Kungsholmens högsta punkt! Exklusiv och välplanerad trea på toppen av berget mitt emellan Fridhemsplans, Lindhagens och Hornsbergs myllrande storstadsliv. Lägenheten har ett fint ljusinsläpp genom stora fönster och en härlig solig balkong med magisk utsikt över Stockholm. Här bor du i en lägenhet i absolut toppskick med genomgående stilrena materialval och parkettgolv. Detaljerna är noga utvalda och lägenheten präglas av bekvämlighet och elegans. Underbart vardagsrum och matplats för det större sällskapet. Master bedroom med plats för större säng och dylikt. Härifrån har du utgång till bostadens underbara balkong med en utsikt som måste upplevas på plats med vy över Stockholm. Ytterligare två rum/kontor. Lägenheten har ett fint badrum renoverat 2020. Välkomnande hall med bra förvaring i garderober. Välkommen till en bostad som har allt och lite till. Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Beskrivning

Interiör

Entré
Välkomnande och trevlig hall med vita väggar samt golv i grått. Det finns god plats för förvaring tack vare ett flertal garderober. Det finns även yta för egen dekor.

Kök 
Hemtrevligt och ljust kök med väldigt god förvaring. Väggarna är målade i vitt och vacker fiskbensparkett. Köket är fullt utrustat med spis, fläkt, ugn, kyl/frys samt diskmaskin. Här finns det en väldigt bra köksyta för matberedning och plats för köksmaskiner. Luckorna är målade i en trevlig ljusgrå kulör med en bänkskiva i trä. Det är en otroligt fin utsikt genom fönstret. 

Vardagsrum
Ljus och härligt vardagsrum tack vare de många fönstren. Här har du god plats för soffgrupp samt matgrupp. Tacksam yta där du har flera olika alternativ för möblering. Ett otroligt vackert rum speciellt när solljuset slår mot fiskbensparketten.

Sovrum 1
Mysigt sovrum med ett fint ljusinsläpp ifrån fönster och de glasade dubbeldörrarna ut till balkongen. Här finns det god plats för säng och andra möbler. 

Sovrum 2  / Kontor / barnrum 
Mindre sovrum med bra ljusinsläpp. Plats finns för förvaring, övrig möblering och platsbyggd säng. 

Sovrum 3 / Kontor / barnrum 
Mindre rum med loftsäng och plats för annan förvaring. Garderob finns.

Badrum
Modernt och helkaklat badrum i en fin sten. Badrummet är utrustat med WC, handfat, dusch med glasdörrar, handdukstork och en väldigt stor spegel. Bra belysning. 

Balkong
Från balkong har du en helt slående utsikt över Stockholm. Här är soltimmarna många. På balkong finns det god plats för antingen ett balkongset med 2 stolar och bord eller en mindre loungesoffa med mindre bord. Detta är en utsikt som måste ses på plats. 

Föreningen

Allmänt om föreningen
BRF Klingan 6 är en äkta och stabil bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen består av 26st bostadsrättslägenheter samt 4 hyreslägenheter som är en dold tillgång, då de på sikt kan säljas av föreningen och kan ge stora kapitaltillskott.

Avgiftsändringar
Inga beslut är tagna angående avgiftsförändringar enligt föreningens hemsida 2023-02-03 och via mail från föreningen 2023-02-05.

Ägande i föreningen 
Delat ägande accepteras i föreningen.

Juridisk person
Juridisk person accepteras ej.

Förråd
Förråd med nyttjanderätt.

Genomförda renoveringar
2023 Markarbete framför huset
2022 Maskineriet till hissen är utbytt och även hisskorg
2021 Trapphuset renoverades
2020 Stambyte och badrumsrenovering
2020 Stambyte köksstammar
2015 Fjärrvärmecentralen byttes 2015
2015 Nya säkerhetsdörrar installerades 2015
2015 Fastighetsnät för höghastighetsbredband
2014 Grunden dränerades
2011 Fönstren målades
2010 Stammarna spolades  

Planerade renoveringar
På sikt ligger fasad och balkonger i plan att renovera men troligen först om 10-15 år (besiktningar har utförts). Köksstammarna i denna lägenheten är ej bytta. Dock är detta ett mindre ingrepp som kommer att ske om inte alltför länge. 

Gemensamma utrymmen
I föreningen så finns det en tvättstuga, ett cykelrum, en allmän lokal och en gemensam innergård.

Kabel-TV och bredband
Kabel-TV (basutbud) och Bredband levereras av Tele2.

Parkering
I området råder boendeparkering. 

Kontroll information
Ovanstående information kommer från årsredovisning 2021, föreningens hemsida 2023-02-03 och mail ifrån föreningen 2023-02-05. Uppgifter som är av särskild vikt för spekulant bör kontrolleras med föreningen.

Nettoskuld

Indirekt nettoskuldsättning: 282 179 kr.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens årsredovisning.

Området / Kommunikation

Allmänt om området
John Bergs Plan 8 ligger på mysiga Kungsholmen, mellan områdena S:T Eriksområdet och Stadshagen. Här får du ta del av citypulsen samtidigt som du har tillgång till mer stillsamma områden. Vattnet ligger bara ett stenkast bort, där det är otrolig mysiga vandrings- och joggingstråk. Den matglada har en hel del populära restauranger i närheten. Några värda att nämna är AG, Industrigatan 2 samt Kungsholmens vinbar. I närheten hittar du även den väldigt populära glassbaren FRYST. Du har även nära till ett flertal livsmedelsbutiker. En kortare promenad bort hittar du Västermalmsgallerian där du hittar diverse butiker och matställen.

Kommunikation
Bra kommunikation med två tunnelbanestationer i närheten, Fridhemsplan och Stadshagen, vilket är gröna och blåa linjen. Du har även ett flertal bussalternativ i närheten. 

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5.000kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom så får du ersättningen.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  John Bergs Plan 8

 • Postnummer

  112 50

 • Rum

  3 rum och kök

 • Byggnadsår

  1938

 • Balkong

  Balkong

 • Förråd

  Ja

 • Tv/internet

  Tele2

 • Lägenhetsnummer

  00007

 • Lägenhetsnummer LMV

  1102

 • Våning

  1,5 av 5

 • Hiss

  Ja

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Fjärrvärme

 • Energiventilation

  Självdrag

 • Avgift

  3 319 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud)

 • Ingår ej i avgiften

  Obligatoriskt tillägg om 103kr/mån för bredband.

 • Andelstal, ägande

  4.270000%

 • Pantsättningsavgift

  525 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1312,50 kr

Energi

 • Energistatus

  Utförd

 • Energiprestanda

  156kWh/m²ochår

 • Energiklass

  F

 • Registrerad

  2018-12-16

Förening

 • Förening

  Brf Klingan 6, Stockholm

 • Org.nr

  769608-8355

Driftkostnader

 • Personer i hushåll

  2

 • El

  133 kr/mån

 • Försäkring

  190 kr/mån

 • Driftkostnader totalt

  323 kr/mån

Storlek

 • Boarea

  56 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow