SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Högholmsgränd 39, Skärholmen

3 495 000 KR

7 Rok

139 Kvm Boarea

59 Kvm Biarea

205 Kvm Tomtarea

Se hit och sluta leta! Helrenoverat radhus inrett med moderna högklassiga materialval i ljusa färger. Allt gjort med smakfull finess & fingertoppskänsla som andas 2023...
-Nej STOPP! Det kan vi inte direkt påstå!
-Däremot erbjuds här en unik möjlighet att förvärva ett välplanerat radhus med rejäla ytor. Hela 7 Rok på 3 plan. 139 kvm BOA +59kvm BIA. Garage ingår! Retrokänsla & högsta potential för den händige då bostaden är i behov av kärlek & renovering. Friköpt med egna uteplatser i två väderstreck. Fint läge i ett av Skärholmens lugna familjeområden nära natur och vidsträckta utsikter. Stora fönsterpartier i alla rum ger enastående ljusflöde & rymd i bostaden så huset har alla chanser att åter bli fantastisk med sina stora och rofyllda sovrum, bra kök & underbara vardagsrum och gillestuga med trädgårdstäppa. Mycket bra läge nära kommunikationer. I närheten ligger allt man kan behöva i form av service, butiker & restauranger. Kort avstånd till bad. Måste ses. Välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow