SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Hjärnegatan 2, 3 tr, Kungsholmen / Rådhuset

9 995 000 KR

3 Rok

96 Kvm

4 343 kr/mån

Våning 3 av 5

Magnifik sekelskiftestrea högt upp i huset med solig balkong i söderläge mot lugn gata med härlig utsikt. På en attraktiv adress tre trappor upp med hiss i denna sekelskiftesfastighet anno 1891 finner ni en väldisponerad bostad med fantastisk takhöjd om ca 3m med bevarade tidsenliga detaljer som vackra dubbeldörrar, takrosetter, höga golvsocklar och stuckaturer. Stora fönsterpartier i tre väderstreck med speglade nischer som ger ett härligt ljusinsläpp. Det öppna köket har generös förvaring bakom skåpsluckor i vit färg och erbjuder all önskvärd maskinell utrustning. Matplatsen i bostaden är placerad vid köket och rymmer det större sällskapet. Vardagsrummet är inbjudande med fina ytor för såväl önskad soffgrupp samt vacker och praktisk platsbyggd bokhylla. Två sovrum, master har hörnläge med balkong, det mindre används som gästrum. Platsbyggd förvaring i garderober. Pampig entré med god förvaring i garderober och inbyggd tvättmaskin. Välkommen till en bostad som har allt.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow