SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Helgagatan 30, 2 tr, Södermalm

2 675 000 KR

1 Rok

26 Kvm

1 604 kr/mån

Våning 2 av 4

Ytterst välplanerad etta med solig balkong i sydvästläge mot innergården. Absolut toppläge på Södermalm med närhet till grönska och shopping. Ljus och välkomnande bostad, rikligt med ljusinsläpp från balkongen som är belägen mot föreningens idylliska innergård och mot grönska. Högt upp i huset med insynsskyddat läge i ett tyst område. Stilfullt kök med bra förvaring och arbetsyta. I allrummet finns det plats för matbord, soffgrupp samt dubbelsäng eller övrig önskvärd möblering. Helkaklat badrum med golvvärme. Bra med förvaring i bostaden i form av större klädkammare samt övrig förvaringsmöjligheter. Stabil och äkta förening som äger marken och låg belåning per kvadrat. Säljaren har nyttjanderätt till ett källarförråd.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow