SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Heleneborgsgatan 5C, ÖG, Södermalm

5 450 000 KR

2 Rok

54 Kvm

3 436 kr/mån

Våning 1,5 tr

Ytterst välplanerad hörnlägenhet med absolut toppläge på Södermalm. Rikligt med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna sommar och vintertid, beläget med två väderstreck. Högt i tak, stuckatur från sekelskiftet genomgående i lägenheten, vackert vitlaserat trägolv genom hela bostaden samt fina bevarade detaljer. Lägenheten totalrenoverades år 2022 och är i toppskick samt utrustat med exklusiva materialval. Stor och rymlig balkong mot föreningens idylliska innergård, plats för utemöbler, växter eller övrig möblering. Lägenheten har en social och öppen planlösning. Generöst med förvaring i master bedroom med platsbyggda garderober. Ljus och välkomnande rymlig hall med gott om plats för avhägning. I anslutning till hallen finns det en garderob som skapar ytterliggare med förvaring. Eleganta Heleneborgsgatan med 50 m från utsiktplats mot stadshuset. Äkta och stabil förening som äger marken.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow