SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Heleneborgsgatan 24, 5 tr, Södermalm

2 650 000 KR

1 Rok

21 Kvm

933 kr/mån

Ytterst välplanerad etta med lågt avgift, belägen högt upp i huset med absolut toppläge på Södermalm. Två stora fönsterpartier ger rikligt med ljusinsläpp i lägenheten. Plats för matbord, soffgrupp samt övrig möblering. Vackert trägolv, högt i tak skapar charm i bostaden. Inrett med sovloft med soffgrupp under. Kokvrå med bra förvaring och och generöst med arbetsyta. Stilrent helkaklat badrum. Lägenheten är belägen med utsikt mot grönskande innergård och från föreningens gemensamma trädgård har du utsikt mot Riddarfjärden och Långholmen. Här bor du med närhet till grönaska, vatten, shopping samt ett stort utbud av restauranger. Stabil förening med mycket god ekonomi. Låg belåning, lån per kvm bostadsyta uppgår till 383 kr.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow