SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Fagersta

Grindstuvägen 1, Åvestbo, Fagersta, Fagersta

495 000 KR

3 Rok

83 Kvm Boarea

38 Kvm Biarea

1671 Kvm Tomtarea

Nu finns en unik möjlighet att förvärva denna trevliga, lantligt belägna & BESIKTADE villa med högsta potential för den renoveringsvillige. Boarean är fördelad på 3 RoK, badrum + mycket förvaring. En väl tilltagen skön uteplats finns på entréplanet & ovanför den en lika stor solbadande balkong. Huset har även hel källare med både pannrum, tvättstuga, hobbyrum, matkällare och förvaring. På den grönskade tomten finns ytterligare uteplats, växthus & en stor garage & förrådsbyggnad. Här flyter även en fridfullt porlande bäck som ger en extra dimension. Hemmet ligger lugnt & enskilt i kulturlandskapet men ändå mitt i den levande vackra byn Åvestbo. Närhet till Fagersta med dess utbud av service, sjukhus, tågstationer, badhus, handel, restauranger, bio, caféer mm. Denna fantastiska fastighet längtar nu efter en ny ägare som med passion lyfter den till sin fulla glans. Huset som det idag är utformat lämpar sig såväl för den mindre familjen eller som fritidshus. Måste ses. Välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow