SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Grindsgatan 37, 6 tr (vindsvåning), Södermalm

6 495 000 KR

2.5 Rok

63 Kvm Boarea

5 Kvm Biarea

2 875 kr/mån

Våning 6 av 6

Vindsvåning i skuldfri förening! Spektakulär bostad som sällan saluförs. Nu har ni chansen att förvärva en unik vacker vind om total golvyta om 68 kvm med genomtänkta och påkostade detaljer. Här bor du med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, 3,65 m i tak, braskamin och stor takterrass om ca 6 kvm i österläge med sol från morgon till tidig eftermiddag. Stort sovrum med högt i tak och gott om platsbyggd förvaring bakom skjutdörrar. Här finns utgång till lägenhetens takterrass. Med sol från morgon till tidig eftermiddag blir terrassen ett extra rum under årets varma månader. Via sovrummet nås ett arbetsrum alternativt barnrum med takfönster och fönster mot terrassen. Köket är inrett i sobert beige med vitvaror i rostfritt och här finns plats för stor matplats i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här är högt i tak och finns en braskamin som skapar hemtrevnad. Rymligt badrum med högt i tak och tvättpelare. I hallen finns platsbyggd förvaring.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow