SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Gränsgatan 28, 2 tr, Sundbyberg

2 695 000 KR

1.5 Rok

36 Kvm

2 010 kr/mån

Våning 2 av 7

Välkommen till denna moderna bostad i fastighet från 2019 som disponeras som en tvåa idag. Suveränt läge mellan Sundbyberg & Solna. Stor härlig balkong med utsikt mot den gemensamma utomhuspoolen och innergården samt möjlighet att nyttja föreningens härliga takterrass för det stora sällskapet. Välplanerad bostad som erbjuder genomgående vackra och moderna detaljer. Härligt ljusinsläpp från balkong och stora fönster. Alla tänkbara attribut såsom sovrum, öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Balkong, badrum, tvättmaskin samt diskmaskin i köket. Hiss ner till garaget till egen bil eller hyra en poolbil genom Elbilio, direkt via deras app. Välkommen hem!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow