SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Geijersvägen 6, Kungsholmen

3 195 000 KR

2 Rok

40 Kvm

2 193 kr/mån

Våning 2,5

Varmt välkommen till denna helt underbart charmiga bostad med attraktiv adress på Kungsholmen, invid Thorildsplan.
Denna ljusa, fräscha och vackra tvårummare renoverades i stort 2017. Detsamma gäller elinstallationerna. Lägenheten bjuder på flödande härligt dagsljus från stora spröjsade fönster, stor öppen planlösning, vackert praktiskt kök, rejält helkaklat badrum och ett tyst sovrum. Högt i tak, spegeldörrar och vackra trädetaljer.
Detta är ett boende som har allt man kan önska för den som söker stil och harmoni i boendet, i kombination med livskvalitet i den vackra innerstaden.
Detta är en lägenhet som bara måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow