SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Surahammar

Furnäsvägen 110, Lisjö, Surahammar

1 295 000 KR

5 Rok

100 Kvm Boarea

1148 Kvm Tomtarea

Välskött rustik lantlig och sjönära fritidshusdröm till salu! Nu finns en unik möjlighet att förvärva denna vackra fastighet nära Lisjö i Surahammar, på bekvämt avstånd från i stort sett hela Mälardalen. Ståtligt bostadshus, som tidigare verkat som rättarbostad i området om 100 kvm BOA, med stort kök, två pampiga kakelugnar, öppens spis och oändligt med lantlig charm. Bostaden har vackra detaljer och en planlösning som passar livlig social samvaro. Stor hörntomt med utsikt över levande kulturlandskap och Sörsjöns glittrande vatten. Vacker lättskött tomt tomt med fruktträd och flera uteplatser med olika utformningar för att passa dygnets alla timmar liksom väder och vind. på tomten finns även en stor extra förrådsbyggnad och jordkällare under bostadshuset. Detta är verkligen en fastighet att förälska sig i och att längta till, och den bjuder in till samvaro över generationsgränserna. Detta är en fritidshusdröm som bara måste upplevas. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow