SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Frödingsvägen 5, 2 tr, Kungsholmen/Fredhäll

3 495 000 KR

2 Rok

43 Kvm

2 226 kr/mån

Våning 2 av 3

Varmt välkomna till Fredhälls finaste tvåa, smakfullt renoverad med välbevarad 30-talscharm! Här har ni det optimala boendet för paret likväl som för singeln med ett trivsamt kök med pardörrar mot vardagsrummet som skapar en öppen och social atmosfär. Ni har även gott om förvaring och ett rymligt sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng och förvaring. Badrummet går i ljusa kulörer och med plats för tvättmaskin. Bostaden pryds av flertalet charmiga originaldetaljer såsom speglade pardörrar, stora fönsterpartier med spanjoletter och djupa fönsternischer, vackra trägolv och en generös takhöjd.

Här bor du i lugnt toppläge på Kungsholmen i populära Fredhäll i en av Stockholms största föreningar med god ekonomi och välskötta fastigheter. Granne med härliga grönområden och mysiga badklippor i idylliska kvarter. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet bussar och T-bana bara någon minut bort. I området finns flertalet trevliga restauranger, bla. populära Solstugan.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow