SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Frejgatan 46B, Vasastan

4 250 000 KR

2 Rok

44 Kvm

2 202 kr/mån

Våning 1

I vacker och välskött fastighet anno 1903 finns denna välplanerade och topprenoverade tvåa om 44 kvadratmeter. En lägenhet där bevarade sekelskiftesdetaljer möter modern design. Generös takhöjd med stora fönsterpartier som skapar en härlig rymd och ljusinsläpp i bostaden.

Här bor ni på en attraktiv adress i Vasastan med direkt närhet till precis allt man behöver och önskar! Odenplan med trevliga restauranger, butiker, affärer, kommunikationer och grönområden såsom Vasaparken.

Missa inte denna sekelskiftespärla!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow