SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Norrtälje

Finstavägen 118

1 175 000 KR

3 Rok

44 Kvm Boarea

15835 Kvm Tomtarea

Lev ett sjönära torparliv med omedelbar närhet till Rimbos service, butiker och bekvämligheter! Nu finns en unik möjlighet att förvärva denna fastighet som lämpar sig för fritidsboende eller vidare förädling. Denna tidigare gården är i skrift omnämnd som "Hasselbacken" och ligger mycket vackert belägen vid den vackra Kundbysjön. Mycket stor tomt om hela 15.835 kvm som löper i ett långt stråk ner nära stranden! På tomten finns idag fyra byggnader. Bostadshus i 1,5 plan. En timrad stuga i ett plan som man påbörjat att iordningställa som gästhus. En jordkällare, samt en ladugårds/ förrådsbyggnad. Bostadshuset är av äldre standard men med mycket hög mysfaktor. Bostadshuset på 3 rum och kök samt badrum med dusch och mulltoa. Intill tomten löper Finstavägen som på endast några minuter i bil leder till Rimbo centrum med allehanda bekvämligheter.
Måste ses! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka in din visning av denna lantliga pärla!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow