Norrtälje

Fasternavägen 396, Tomt 4, Gottröra -Håsta

650 000 KR

1778 Kvm

Unik möjlighet att skapa sin egna boendedöm! Mitt i underbara Roslagen och natursköna Håsta, nära Gottröra erbjuds nu totalt 5 stycken villatomter mellan 1.334- 2.392 kvm tomtareal. redo att förädlas till lika många drömhem. Förhandsbesked finns. Ett boende här innebär lantligt lugn med naturens behagliga scenerier utanför fönstret, men samtidigt på behändigt pendlingsavstånd till såväl Norrtälje, Rimbo, Uppsala , Arlanda och Stockholm. Passa på och boka just Er favorittomt omgående, först till kvarn gäller. Goda kommunikationer och nära till butiker, skolor och service. Måste upplevas. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning!

Beskrivning

Fastighet

Fastigheten är en före detta lantbruksenhet som nu omvandlas till villatomter. En förta etapp är redan bebyggd med framgång  i området och nu expanderar man med ytterligare 5 byggrätter/ tomter. Förhandsbesked finns och förrättningskarta med beskrivning finns, se under fliken "Dokument". 
Tomtstorlekarna varierar i placering och storlek mellan 1.334 kvm och 2.392 kvm

Tomterna saluförs var för sig som råtomter och vid förvärv av enskild tomt så förbinder sig köparen att utöver fastigheten köpa till entreprenadtjänst för anläggande av väg och gemensamt V/A från säljaren för 250.000:- varav 50% betalas vid avtalstecknandet och  resterande 50% betalas vid slutbesiktning av entreprenaden.

Kontakta mäklaren för mer information och visning!

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5.000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB - Ett bättre mäkleri helt enkelt!

Fakta
 • Ägandeform

  Tomt - Friköpt

 • Adress

  Fasternavägen 396, Tomt 4

 • Postnummer

  762 95

 • Taxeringsår

  2021

Storlek

 • Boarea

  1778 Kvm

 • Kommentar

  Totalt 5 stycken byggrätter/tomter om 1300 kvm - 2.300 kvm vardera.

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

Fasternavägen Gottröra 07
Fasternavägen Gottröra 10
Staback 112 1532 16643239
Fasternavägen Gottröra 02
Fasternavägen Gottröra 08

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow