SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Essinge Brogata 23, Lilla Essingen

2 995 000 KR

2 Rok

50 Kvm

2 864 kr/mån

Nu saluförs denna underbara tvårummare på Lilla Essingen! Harmoniskt och lugnt läge med direkt närhet till bad och natur samt med kortare resa till citypulsen.
Social och trevlig bostad genom den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.
Genomgående ljusa ytskikt, trägolv och stort fönsterparti i söderläge.

Trivsam och välskött äkta förening som äger marken, har dold tillgång samt med en magisk takterrass som har utsikt över Riddarfjärdens glittrande vatten. Populära Lilla Essingen erbjuder ett stort utbud av restauranger, butiker, badbryggor och goda kommunikationer. Måste upplevas på plats! Välkommen hem.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow