Stockholm

Brantingsgatan 17, Gärdet

3 595 000 KR

1,5 Rok

37 Kvm

2 041 kr/mån

Våning 1

Fri andrahandsuthyrning! Med ett fritt läge vid grönska och närhet till Tessinparken finner man denna perfekt planerade lägenhet med balkong där solen stannar under de bästa soltimmarna. Lägenheten kan med lätthet göras om till en riktig 2 rok och fri uthyrning gör att det är en mycket bra investering. Närhet till service, kommunikationer och den pulserande innerstaden samt Djurgårdens Lill-Jansskogens grönska.

Beskrivning

INTERIÖR

När man stiger in i fastigheten möts man av klassiska funkisattribut och lägenheten ligger på ett fritt läge i huset med utsikt mot grönskande träd. Lägenheten har en rymlig hallen med plats för avhängning och två djupa garderober med bra förvaringsmöjligheter.

Från hallen når man både köket och vardagsrummet. Vardagsrummet är rymligt med ett vackert fiskbensparkett och gråa väggar. I rummet får man både plats med en soffgrupp och matplats och det finns en öppen spis i rummet (ej fungerande i dagsläget). Från vardagsrummet når man den soliga balkongen och här kan man sitta och njuta av grönskan från Gärdets spirande träd.

Invid köket ligger ett rum som idag används som sovrum och här finns det plats för en säng för två personer och två fönster ger ett finstämt ljus till rummet.
Köket har ett klassiskt funkisuttryck med ett glasat skjutdörrsparti mot sovrummet och har i övrigt vita skåpsluckor och en svart bänkskiva. Vitvaror är kyl/frys, diskmaskin och ugn.

Badrummet är stilrent med vitt kakel och mörkgrått klinker samt har en duschhörna med glasväggar. Ovanför handfatet sitter en spegel som har inbyggd förvaring.

Området på Brantingsgatan är vackert och pittoreskt med låga huskroppar och det fria läget för denna lägenhet gör att det är mycket lite insyn. Närheten till grönskande områdena såsom Tessinparken, Djurgården och Lill-Jans skogen gör att innerstadens gröna lunga ligger endast några minuter bort. Bussar passerar längs med Erik Dahlbergsgatan och Gärdets T-bana ligger i direkt närhet. En livsmedelsbutik ligger i området och Fältöversten med dess rika utbud av service, butiker och restauranger ligger längs med Valhallavägen.

Lägenheten står som 1 rok i föreningens register och har funktionen av en 1,5 rok.

 

 

FÖRENING

Brf Hjalmar 4 är en äkta förening som äger marken. Föreningen godkänner fri andrahandsuthyrning under kontrollerade former vilket gör att detta även kan vara en bra investering. Juridisk person kan godkännas, varje enskilt fall prövas av styrelsen. Delat ägande accepteras. Inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget, vid ökade omkostnader kan eventuellt höjning ske.

Föreningen köpte fastigheten 2019 och består av 30 lägenheter (varav 1 hyresrätt som är en tillgång) och 5 lokaler.

AVGIFT: I avgiften ingår värme och vatten.

ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT: 2,5 % av prisbasbelopp betalas av köparen och 1 % av prisbasbelopp per pant.

För mer information se årsredovisning, ekonomisk plan eller styrelsen.

 

 

FASTIGHET

Välskött funkisfastighet från 1940. Stambytt, elstigarna utbytta i närtid och taket är renoverat på tidigt 2000-tal. Man planerar fasadrenovering längre fram.

GEMENSAMMA UTRYMMEN: I fastigheten finns tvättstuga i källaren.

FÖRRÅD: Vindsförråd.

BREDBAND: Fiber via Telenor.

 

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Brantingsgatan 17

 • Postnummer

  115 35

 • Rum

  1,5 rum och kök

 • Balkong

  Balkong

 • Förråd

  Vindsförråd

 • Lägenhetsnummer

  13

 • Lägenhetsnummer LMV

  1104

 • Våning

  1

 • Avgift

  2 041 kr/mån

 • Andelstal, ägande

  2,97665%

Förening

 • Förening

  Brf Hjalmar 4

 • Org.nr

  769637-9531

Storlek

 • Boarea

  37 Kvm

Budgivning:

Budgivare 6

3 500 000 kr

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

IMGL3814
IMGL3773
IMGL3777
IMGL3775
IMGL3778

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Brantingsgatan 17 copy

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow