Vaxholm

Brännuddsvägen 1, Rindö

4 995 000 KR

3 Rok

92 Kvm

5 617 kr/mån

Våning 1 av 3

Nu saluförs äntligen denna fantastiska sekelskifteslägenhet i fritt läge, stor balkong med en magisk havsutsikt mot Oxdjupet. Med fungerande kakelugn och takhöjd om 3,20 m är detta verkligen något utöver det vanliga. Väldigt charmig gaveltrea i bästa läge på Rindö, möjlig fyrarummare. Måste upplevas på plats! Välkommen hem. Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Interiör

Entré
Välkomnande hall med bra möjligheter för att hänga av sig ytterkläderna. En av väggarna är tapetserad, resterande väggar är ljusmålade och på golvet är det grått slittåligt klinker. 

Vardagsrum
Härligt stort vardagsrum med en vacker fungerande kakelugn. Balkongen nås från vardagsrummet. Otroligt fint ljusinsläpp genom alla fönster som finns. Här finns det rymligt med plats för en stor soffgrupp samt en stor matgrupp. Målade väggar i ljusgrått samt parkettgolv. 

Balkong
Underbar balkong med utsikt mot det glittrande vattnet och grönskan runtomkring. Rymligt med plats för balkongmöbler och här är det trevligt att slå sig ner och dricka morgonkaffet i solen.

Kök 
Stort charmigt kök med fint ljusinsläpp genom stora fönster. Här finns det gott om plats för köksförvaring och bra arbetsyta för matlagning. Ljusa köksluckor samt mörk bänkskiva. Köket är utrustat med kyl och frys, integrerad ugn och mikrovågsugn, diskmaskin, induktionshäll samt fläkt ovan. Det finns rymligt med plats för en matgrupp. Ljusmålade väggar samt parkettgolv. 

Sovrum 1
Stort sovrum med plats för en dubbelsäng, även i detta rum som i resterande är det fint ljusinsläpp genom det stora fönstret. Här finns det plats för stora garderober om man skulle önska optimera förvaringen. Målade väggar i grönt samt parkettgolv. 

Sovrum 2
Härligt sovrum som idag används som ett barnrum. Kan även med fördel användas som ett kontor eller varför inte bygga en walk-in closet? Här finns det en platsbyggd barnsäng med klättervägg och bokhylla. Bra förvaring tack vare den platsbyggda garderoben. Fint ljusinsläpp genom det stora fönstret. Målade väggar i grönt och vitt samt parkettgolv. 

Badrum
Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna samt svart klinker på golvet, fint ljusinsläpp genom fönstret. Badrummet är utrustat med WC, badkar, handfat med kommod, spegelskåp samt förberett för tvättmaskin.

Förening

Allmänt om föreningen
BRF Oscar Fredriksborg 1-7 är äkta bostadsrättsförening som bildades år 2008 och består av 25 st bostadsrätter samt 3  st hyresrätter (dold tillgång)(1 övernattnings lgh). Föreningen äger marken.

Ägande i föreningen
Delat ägande accepteras av föreningen.

Juridisk person
Juridisk person accepteras ej som köpare av föreningen. 

Förråd
Till lägenheten hör 2 stycken förråd med nyttjanderätt, ett större på vinden och ett i källaren.

Genomförda renoveringar
2020 - vindisolering i bägge husen 

2019 - Trappuppgång renoverad, nya entrédörrar med portkod

2019 - renovering och målning av fönster utvändigt 

2017 - stambyte

2017 - installation av bergvärme

2016 - renovering av tak

Planerade renoveringar
Inga planerade renoveringar i dagsläget. 

Tvättstuga
Föreningen har en gemensam tvättstuga för medlemmar att nyttja, belägen på källarplan. 

Kabel-TV och bredband
Kabel-TV via antenn, basutbudet ingår i avgiften samt trådlöst fiber, tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren.

Parkering
Föreningen har 20-30 st parkeringsplatser för boende att nyttja, ingår i månadsavgiften (ej fasta platser). 

Kontroll information
Ovanstående information kommer från årsredovisning 2021 samt från styrelsen, kontrollerat 2022-10-13. Uppgifter som är av särskild vikt för spekulant bör kontrolleras med föreningen.

Området

Här bor du idylliskt med glimtrande vattnet runt knuten, du kan smidigt ta skärgårdsbåten in till stan. Att bo på en ö i Stockholmsskärgård blir inte mycket enklare än så här. För den bilburna tar man sig in till innerstan på ca 40-45 min. Här bor du också med närhet till ångbåtsbryggan, ostmakeriet, bryggeri, restauranger bl.a Batteriet och Syrran & Jag m.m. En bit bort finns även ett trevligt café, Muttley & Jack's Coffee roasters. 

På Kaserinvägen 1 finns Rindö skola som har plats för cirka 100 elever från förskoleklass upp till årskurs 6. Skolans storlek möjliggör gemenskap och ett nära samarbete mellan förskoleklassen, de olika årsskurserna och fritidsverksamheten. Rindö skola har ett naturskönt läge på östra sidan av Rindö. Skolan ligger i det gamla regementsområdet, som numera kallas Rindö hamn och som är ett växande bostadsområde. Det finns goda kommunikationer till skolan, både från Vaxholm och Värmdö.

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5.000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Brännuddsvägen 1

 • Postnummer

  185 41

 • Rum

  3 rum och kök

 • Byggnadsår

  1901

 • Balkong

  Ja

 • Förråd

  2 stycken, vindsförråd samt källarförråd

 • Eldstad

  Fungerande kakelugn

 • Lägenhetsnummer

  08007

 • Lägenhetsnummer LMV

  1107

 • Våning

  1 av 3

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Bergvärme

 • Avgift

  5 617 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme & vatten

 • Ingår ej i avgiften

  Obligatoriskt tillägg om 269kr /mån för bredband samt kostnad för den individuella elförbrukningen.

 • Andelstal, ägande

  6.380000%

 • Pantsättningsavgift

  483 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1208 kr

Energi

 • Energistatus

  Ej utförd

 • Energiklass

Förening

 • Förening

  Brf Oscar Fredriksborg 1-7

 • Org.nr

  769618-3271

Storlek

 • Boarea

  92 Kvm

Budgivning:

Budgivning pågår.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

629e0866-0018-46fb-8ae8-64c5023eb0e3
e3272ea3-df67-4d76-8137-37e14a4e1f1c
e5096c69-a599-4637-a139-f0d0d0d18f3d
37ccb94b-1ea7-44da-ad15-9612f01af7ea
0ed9b373-08a4-4a42-9049-c74c95e217dc

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

planskiss b1

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow