SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Vaxholm

Brännuddsvägen 1, Rindö

4 995 000 KR

3 Rok

92 Kvm

4 681 kr/mån

Våning 1 av 3

Nu saluförs äntligen denna fantastiska sekelskifteslägenhet i fritt läge, stor balkong med en magisk havsutsikt mot Oxdjupet. Med fungerande kakelugn och takhöjd om 3,20 m är detta verkligen något utöver det vanliga. Väldigt charmig gaveltrea i bästa läge på Rindö, möjlig fyrarummare. Måste upplevas på plats! Välkommen hem. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow