Upplands-Bro

Bondhagsvägen 65, Bro Mälarstad

3 900 000 KR

5 Rok

120 Kvm

4 930 kr/mån

Nytt Accepterat Pris 3.900.000kr

Kontakta mäklaren för visning.
Mikael Bjérnhof 073 387 46 00

Välkommen till detta nyproducerade 2-plans radhus i Slottsparken. Bo granne med skogen, skolan & Mälarens strand. I Slottsparken bor du mitt emellan blåbärsskogen och de välskötta golfbanorna vid Bro Hof Slott. Skolan ligger tvärs över gatan & förskolan två gator bort. En kort promenad tar dig ner till Mälarens bad & båthamn. Bli den första att flytta in i denna underbara bostad. 120 välplanerade kvadratmeter med gaveltomt om ca 157kvm som erbjuder genomgående praktiska detaljer som egen parkeringsplats förberett för möjlighet till laddning av bil. Fyra rymliga & lättmöblerade sovrum, goda förvaringsmöjligheter och ett underbart ljusinsläpp utan insyn. Här bor du med allt du kan önska dig i form av öppna sociala ytor, tomt, terrass & egen parkeringsplats. Alla tänkbara bekvämligheter såsom två badrum, tvättmaskin & torktumlare samt diskmaskin i köket. Bostaden har ett fint golv & ljusa väggar. En genomtänkt och modern bostad som har allt och lite till.

Beskrivning

Interiör

Golv
Ljusa, borstade mattlackade golv i enstavsparkett i vitpigmenterad ek från Kährs (ej slipbart). Trösklar i liknande kulör. Klinker i hall och våtutrymmen.

Socklar och foder
Golvsocklar och foder i vitt utförande, grundmålade från fabrik.

Väggar
Väggar målas i NCS S 1002-Y (svagt ljusgrå kulör).

Innerdörrar
Fabriksmålade i vit kulör med rostfria dörrhandtag.

Garderober, städ- och linneskåp
Garderober med släta lackade luckor i vit kulör med Push-to-open. 

Fönster
Fönster med karm och båge i vit kulör. Fönsterbänkar i grå kalksten. Fönster och fönsterdörrar belägna på bottenvåningen förses med lås.

Tak
Undertak i gipsplank som målas vita.

Trappa
Plan- och sättsteg i ek, lika golv. Tät trappa mellan stegen. Handledare i ek, lika trappsteg.

Kök
Köksluckor i gråbeige kulör med släta luckor. Bänkskiva och stänkskydd i ljusbeige laminat med rostfri diskho och blandare i krom. Bänkskåp och högskåp förses med utanpåliggande beslag i borstat rostfritt utförande. Väggskåp förses med push-to-open. Väggskåpen förses med belysning undertill. Vitvaror från Electrolux med rostfritt helt kylskåp och frysskåp, helintegrerad diskmaskin, ugn, inbyggnadsmicro samt induktionshäll och inbyggd spiskåpa från Franke.

Duschrum
Golv i matt ljusgrå/beige klinker av granitkeramik med ljusgrå fog. Väggarna har vitt, blankt kakel satt i halvförband. Duschplats med glasvägg förses med detaljer i kromat utförande. Vägghängd spegel med infälld belysning. Blandare och beslag i krom. Kommod i sandbeige kulör med två lådor med ett eluttag. Tvättmaskin och torktumlare förses med en vit arbetsbänk i laminat. Vita väggskåp ovan arbetsbänk. Tak i vit kulör med spotlights. Värmepanna placerad bredvid vitvaror. 

Badrum
Golv, väggar, tak och kommod lika duschrum. Vitt badkar med badkarsblandare i krom. Beslag i krom. 

Hall
Golv i ljusgrå klinker i halvförband. Vit hatthylla från Maze Interior, typ Hat Rack. Avdelare mot matplats i ekpanel. 

Ytterdörr
Lås och handtag från Yale Doorman. 

Utomhusmiljö

Framsida utföres med parkeringsplats, förråd, träbeklädd sopnisch samt umgängesyta med underlag av stenmjöl. Stensatt gång från gata till dörr. Entrén utrustad med belysning och skärmtak. Baksida utföres med terrass belagd med trätrall och räcken i aluminium. Belysningsarmatur med eluttag.

Förening

Allmänt om föreningen
Brf Slottsparken i Upplands-Bro består av 39st radhus som upplåts med bostadsrätt. Adresserna är Bondhagsvägen och Kuskens väg. Lån i föreningen (beräknad): 12.000kr/m2.

Ägande i föreningen
Delat ägande accepteras av föreningen. 

Juridisk person
Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare.

Förråd
Externt förråd.

Kabel-TV & bredband
Fiber. Bredband och Telefoni beräknas till 300kr/månad och avser grundutbud.

Uppvärmning & ventilation
FX-system. Fjärrvärme (vattenburna element) / FTX.

Genomförda renoveringar och planerade renoveringar
Bostaden är nybyggd därav inga renoveringar som är planerade i dagsläget.

Garantibesiktning
Två år efter att du flyttat in utförs en garantibesiktning. Vid besiktningen kontrolleras om det har framträtt fel under tiden mellan slut- och garantibesiktningen. Eventuella fel åtgärdas snarast möjligt utan kostnad för dig. Besiktningsmannen är givetvis oberoende och certifierad.

Tomt
Gaveltomt ca 157kvm. 

Parkering 
Egen parkeringsplats. Förberett för möjlighet till laddning av bil.

Kontroll information
Ovanstående information kommer från ekonomiska planen, projektets hemsida samt kontrollerat med Aros Bostad den 2023-06-09. Uppgifter som är av särskild vikt för spekulant bör kontrolleras med föreningen.

Nettoskuld

Indirekt nettoskuldsättning: 1 440 002 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.

Tekniskbeskrivning Slottsparken

Grundläggning
Platta på mark

Bjälklag
Trä

Yttertak
Låglutande tak med täckning av papp.

Yttervägg
Ytterväggar med bärande stomme av trä.

Fönster
Treglas isolerruta med karm och båge av trä samt ytterbeklädnad av aluminium.

Innerväggar
Gipsbeklädd regelstomme.

Uppvärmning
Frånluftsvärmepump med värmeåtervinning. Vattenburna radiatorer.

Ventilation
FX-system.

El
Eluttag anslutna till jordfelsbrytare. Gruppcentral med automatsäkringar i respektive bostad.

TV och telefoni
Multimediauttag i alla rum för TV, data och IP-telefoni, undantaget våtrum och förråd.

Förråd
Till varje bostad hör ett externt förråd placerat i direkt anslutning till bostaden.

Parkering
Egen parkeringsplats antingen på tomten eller på gemensam parkeringsplats. Förberett för möjlighet till laddning av bil för hus 1-16.

Område & kommunikation

Området
En stadsdel som erbjuder en mängd möjligheter för livet.

Inom Bro Mälarstad, den nya stadsdelen, byggs det cirka 4500 bostäder och serviceinrättningar för människor i alla åldrar. Området har vackra badplatser vid Mälaren, och på vintern kan man åka långfärdsskridskor. Förutom närheten till flera golfbanor och häststall finns det otaliga möjligheter till svampplockning, mountainbiking, paddling och segling. För de som älskar vandring finns den nybyggda Kulturstigen vid vattnet och den vackra Upplands-Bro-leden.

Slottsparkens radhus ligger inom Brogårdsstaden, som är en del av det nya småskaliga Bro Mälarstad. Här utvecklas det nya bostäder, skolor och serviceinrättningar i natursköna områden. En gång- och cykelväg sträcker sig genom hela området från Mälaren till Bro station, vilket ger en utmärkt möjlighet att njuta av naturen och få lite motion på vägen till jobbet.

Skolan ligger på andra sidan gatan och förskolan bara två gator bort. En kort promenad tar dig till badplatserna vid Mälaren och båthamnen.

Kommunikation
Samtidigt som du har naturen precis utanför dörren tar det endast 34 minuter med pendeltåg till Stockholm City och 17 minuter till shoppingen i Barkarby, Sveriges största outlet. Om du är sugen på att resa så ligger Arlanda bara en dryg halvtimmes bilresa bort.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Bondhagsvägen 65

 • Postnummer

  197 91

 • Rum

  5 rum och kök

 • Byggnadsår

  2023

 • Balkong

  Egen terrass

 • Förråd

  Förråd

 • Lägenhetsnummer

  A16

 • Byggnadstyp

  Radhus

 • Allmänt skick

  Nyproducerat

 • Avgift

  4 930 kr/mån

 • Andelstal, ägande

  0.271003%

 • Andelstal, förening

  2.71%

 • Pantsättningsavgift

  525 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1313 kr

Energi

 • Energistatus

  Ej utförd

 • Energiklass

Förening

 • Förening

  Brf Slottsparken i Upplands-Bro

 • Org.nr

  769640-5260

Storlek

 • Boarea

  120 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

7e7bcb17-c5f7-4140-9ee2-69f8f1d32df5
4b71a30e-be05-46fe-a402-06037248e4c5
682423f2-e60b-4848-aae8-9e1e70401d59
674b5d3b-9efc-4da8-8bee-fc22a6ac3c8b
c88e1fdd-3163-4985-bc44-77ddca55479e

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

3 PLANRITNINGAR

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow