Malmö

Bomgatan 18, Västra Hamnen

1 695 000 KR

1 Rok

35 Kvm

3 394 kr/mån

Våning 5 av 7

Ytterst välplanerad etta med sovalkov och rymlig balkong mot innergården. Lägenheten har genomgående vitlaserat ekparkettgolv och släta vita väggar. Rikligt med ljusinsläpp från fönsterpartierna samt. Plats för matbord och soffgrupp i vardagsrummet. Modern och ny interiör i hela lägenheten. Lägenheten är belägen i Västra Hamnen med ett stenkast till Turning Torso och till havet med vackra promenadstråk. Tillträdet är planerat till i slutet av november 2023. Lägenheten säljs på ritning varav visningar ej är möjliga. Kontakta mäklaren för mer information.

Beskrivning

Interiör

Hall
Ljus och välkomnande hall utrustat med säkerhetsdörr och förvaring i garderob samt städskåp.

Kök
Välplanerat IKEA-kök med gråa kökssnickerier, kombinerad kyl- och frys, varmluftsugn och mikrovågsugn. Induktionshäll samt integrerad diskmaskin. Plats för matbord i anslutning.

Vardagsrum
Kök och vardagsrum i öppen planlösning samt med praktisk del för sovalkov. Från vardagsrummet nås balkongen som är belägen mot innergården. Stort fönsterparti som ger rikligt med ljusinsläpp.I Vardagsrummet finns det plats för soffgrupp och matbord. 

Sovalkov
Kvadratsmart enrummare med praktiskt avskild sovalkov. Lägenheten har genomgående vitlaserat ekparkettgolv och släta vita väggar.

Badrum
Modernt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Utrustat med dusch med vikbara duschväggar i glas och tvättställ med kommod. Tvättmöjligheter i praktisk kombimaskin. Förberett för handdukstork.

Förening

Allmänt om föreningen
Brf Gymma har totalt 54 välplanerade lägenheter i två trapphus med sju våningar. Huset får en industriell betonggrå fasad med partier av olivgrön klinker i gatunivå och på gavlar. På gården finns vackra planteringar, gott om träd och små sittplatser samt grill. Här finns också träningsredskap att låna och liten tränings-hörna. Under mark ligger garage och här finns också förråd för cyklar. Respektive lägenhet har i de flesta fall sitt eget förråd inne i lägenheten eller i trapphuset. På föreningens tak kommer det finnas en solcellsanläggning.

Ägande i föreningen
Delat ägande accepteras av föreningen.

Juridisk person
Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare.

Förråd
Till lägenheten hör ett vindsförråd med nyttjanderätt.

Gemensamma utrymmen
Övernattningslägenhet med kökspentry och badrum, barnvagns/rullstolsrum, innergård med planteringar, odlingslådor, parkmöbler, grill, lekutrustning, cykelparkering under tak, cykelställ och fågelholkar på fasad. Miljörum med källsortering och hushållsavfall.

Kabel-TV & bredband
Fiberanslutning via Tele2 för TV, internet och telefoni. I månadsavgiften ingår startutbud med 8 olika kanaler (i nuläget SVT1, SVT2, SVT24, Kunskapskanalen, Barnkanalen, TV4, TV6 och lokalkanal). Bredband 100/100 Mbit/s.

Parkering
Föreningen har 16 garageplatser och kostnaden för garageplats är 1000 kr/månad. Kösystem tillämpas. 

Bil- och cykelpool
Ikano Bostadsutveckling har för föreningens räkning tecknat avtal avseende bil- och cykelpool under en 10-årsperiod. 3 poolbilar samt 7 lådcyklar kommer att vara parkerade i garaget och delas med grannfastigheterna. Avtalet innebär att Ikano Bostadsutveckling betalar den fasta månadsavgiften för medlemskap för samtliga lägenheter i föreningen under 10 år. Antalet bilar och cyklar kan komma att justeras efter behov.

Föreningens ekonomi
Föreningens styrelse har accepterat erbjudande från Ikano Bostadsutveckling innehållande en räntegaranti. Räntegarantin innebär att Ikano ersätter föreningen för räntekostnader som överstiger en ränta om 4,2%, dock maximalt upp till 5%, under respektive låns första bindningstid.

Tillträde
Tillträde är planerat i slutet av november 2023.

Visningar
Lägenheten säljs på ritning varav visningar ej är möjliga. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontroll information
Ovanstående information kommer från den ekonomiska planen och upplåtelseavtalet samt projektets hemsida. Uppgifter som är av särskild vikt för spekulant bör kontrolleras med föreningen.

Indirekt nettoskuldsättning

Indirekt nettoskuldsättning: 604 297 KR

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från bostadsrättens upplåtelseavtal. 

Västra Hamnen i Malmö

I centrala Malmö finner du hjärtat av den populära Västra Hamnen – närmare bestämt kvarteret Parken vid Turning Torso. Här i parken bor du i moderna och stilfullt designade bostäder med havet och staden som dina närmsta grannar.Västra Hamnen är en plats som är vacker året om, men den blomstrar verkligen under sommarhalvåret. Då fylls områdets trädgårdar och du tar dig ner till havet på bara tre minuter. Längs strandpromenaden finns flera  trevliga restauranger.Ett stenkast från bostaden når du Masttorget med ett utbud av livsmedelsbutik med postservice, apotek, bibliotek och matställen. Dessutom finns ett gym som är öppet dygnet runt, och om du behöver ta dig någonstans finns en busshållplats precis vid Turning Torso. Här har du nära till det mesta. I Västra hamnen kan du uppleva allt från beachvolleyboll, segling och andra vattensporter. Stapelbäddsparken är en stor aktivitetsyta med bland annat skatepark, boulderpark och en roller derbybana. Området har också vackra promenadstråk. Precis mitt emot kvarteret, i Varvsparken, finns en stor lekpark för barnen med generösa gräsområden för picknickfilten, kubbspel och fotboll. Det finns även en inhägnad rastplats för hundar. På Kockum Fritid kan du dessutom utöva olika sporter som skridskoåkning, simning, squash och badminton.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Bomgatan 18

 • Postnummer

  211 76

 • Rum

  1 rum och kök

 • Byggnadsår

  2023

 • Fönster

  3-glas samt 2+1-glas

 • Balkong

  Balkong

 • Förråd

  Vindsförråd

 • Tv/internet

  Tele2 via fiberanslutning i lägenhet

 • Lägenhetsnummer

  1-1402

 • Våning

  5 av 7

 • Hiss

  Ja

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Fjärrvärmeväxlare och vattenburen radiatorkrets i gemensamhetsanläggning

 • Energiventilation

  Från-och tilluft med återvinning, FTX-aggregat

 • Avgift

  3 394 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme och vatten och bostadsrättstilläggsförsäkring.

 • Ingår ej i avgiften

  Obligatoriskt tillägg om 120 kr/mån för bredband och TV & telefoni

 • Andelstal, ägande

  1.1939%

 • Pantsättningsavgift

  525 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1 838 kr

Energi

 • Energistatus

  Ej utförd

 • Energiklass

Förening

 • Förening

  Brf Gymma

 • Org.nr

  769640-2127

Driftkostnader

 • El

  150 kr/mån

 • Försäkring

  150 kr/mån

 • Driftkostnader totalt

  300 kr/mån

 • Kommentar

  Kostnaden för el och försäkring är beräknade kostnader. Hushållsel debiteras i efterhand tillsammans med månadsavgiften efter faktiskt förbrukning.

Storlek

 • Boarea

  35 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow