SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Blekingegatan 31 B, 2 tr, Södermalm

3 695 000 KR

1 Rok

39 Kvm

2 262 kr/mån

Våning 2 av 5

Ytterst välplanerad lägenhet med absolut toppläge invid Helgalunden på Södermalm. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Stilfullt kök med marmorbänk samt generöst med förvaring i form av över och underskåp. Rikligt med ljusinsläpp från fönsterpartiet samt från balkongen som är belägen mot föreningens idylliska innergård. Sovalkov med platsbyggd dubbelsäng med inbyggd förvaring. Ypperlig förvaring i form av walk-in-closet som är belägen i anslutning till hallen. Helkaklat badrum med grått klinker och vitt kakel. Ljus och välkomnande hall med plats för avhängning. Stilfullt trägolv genom hela bostaden samt väggar målade i vitt. Stabil äkta förening med god ekonomi som äger marken.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow