Vallentuna

Bergsjövägen 28C, Kårsta

4 395 000 KR

7 Rok

124 Kvm Boarea

19 Kvm Biarea

6 733 kr/mån

Kontakta ansvarig mäklare för privata visningar.

Nu har du chansen att Hyr/Köpa i Kårsta park 3. Hyr tills vidare och när du önskar köpa omvandlas upp till 6 månaders hyra till din kontantinsats.
15.851/ månad i kallhyra

Parhus från VårgårdaHus om 124 kvm med stor tomt och altan i anslutning till huset. Bostadsrätten färdigställdes 2022 och har därför hög modern standard och möjlighet till omgående tillträde.

Bostadsområdet Kårsta Park ligger i samhället Kårsta i Vallentuna kommun. Samtidigt som vi befinner oss i natursköna omgivningar på landet, finns staden inom räckhåll. Via Roslagsbanan, buss eller bil tar du dig till Stockholm på 45 minuter. Till Norrtälje tar det en halvtimme.

Bostaden är fördelad på två plan med kök, vardagsrum, två badrum, fyra sovrum samt tvättstuga.
Klimatsmart uppvärmning via vattenburen golvvärme i båda planen med frånluftvärmepump.

Välkommen till ett bekymmersfritt boende i trevliga Kårsta Park.

Beskrivning

Interiör

Vackra parhus från VårgårdaHus med genomgående bra standard såsom klinker i entré och helkaklade badrum, ekparkett i samtliga rum, vitvaror från Siemens. Klimatsmart uppvärmning via vattenburen golvvärme i båda planen med frånluftvärmepump. Samtliga hus har egen tomt med altan i anslutning till huset, i övrigt naturtomt och vy mot gran och tallskog med bärbuskar och svamp, samt tillgång till förråd och parkeringsplats.

Våning 1

Entré
Ljus och välkomnande hall. Här känns det hemtrevligt direkt när man kliver innanför dörren. Väggarna är ljust målade och golvet är i en grå klinker. Hallen är rymlig och det finns gott om plats för förvaring och egen dekor. 


Kök/Matplats
Modernt kök i vitt från Vedum. Köket är stort och luftigt och har gott om förvaring och bänkyta. Väggarna är målade i samma ljusa ton och golvet är i fin ekparkett. Kakel i vitt bakom köksbänken. Köket är utrustat med spis, fläkt, kyl & frys, ugn, mikro och diskmaskin. Vitvarorna är ifrån Siemens. I köket finns det god plats för matgrupp. Köket är naturligt ljust tack vare fönstren och den öppna planytan men det finns också gott om belysning.

Vardagsrum
Trevligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och annan dekor. Det finns flera olika alternativ för möblering. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp tack vare flertalet fönster och dörr ut till altanen. Väggar och golv följer med ifrån köket.

Badrum/Tvättstuga
Rymligt och modernt helkaklat badrum. Väggarna i vitt och golvet i en mörkare grå nyans.  WC, handfat med vit kommod samt spegel, dusch med glasdörrar. I det rymliga badrummet står tvättmaskin, torktumlare samt luftvärmepumpen.

Altan
Från vardagsrummet/köket går man ut till den härliga altan med god plats för matgrupp eller soffgrupp och annan möblering. Här får man lugn och ro med utsikt mot skogen. Här finns det gott om soltimmar.

Kontor
Direkt till höger när man kommer in från ytterdörren finner ni kontoret eller ett till sovrum.

Våning 2

Allrum
När du kommer upp till våning två kommer du in i ett rymligt allrum. Allrummet kan ha flera olika användningsområden,  Samma nyans på de ljusa väggar och ekparkett som på nedervåningen.


Sovrum 1 / Master bedroom
Rymligt sovrum med god plats för säng, förvaring samt övrig dekor. Fint ljusinsläpp från de stora fönstret. 

Sovrum 2, 3 & 4
Mindre sovrum perfekt som barnrum med plats för garderob och skrivbord.

Badrum
På övervåningen finns ett till badrum. Helkaklade väggar och golv. Utrustat med en golvstående WC, badkar, handfat med skåp för förvaring, spegel och handdukstork. Klimatsmart vattenburen golvvärme även här.

 

Fakta om husen:

 • Antal rum: 7
 • Boarea: 124 kvm
 • Biarea: 19 kvm
 • Altan: 15 kvm
 • Egen tomt/ skötselområde 
 • Energiklass: A
 • Energiprestanda: 35 kWh/kvm/År
 • Fiber är indraget. Bredband2 i hastighet 500/500. Obligatorisk tillägg på 155kr/mån.

Utförlig info om huset finns under dokument.

 

 

 

 

 

Förening

Brf Kårsta Park 3 är en äkta förening som äger marken. Föreningen består av 20 bostäder bestående av parhus 124-130 kvm, studiohus om 41 kvm + 15 kvm loft samt attefallshus om 24 kvm + 7 kvm loft. Se mer info under dokument.

I avgiften ingår bostadsrättsföreningens kostnader för ekonomisk förvaltning, snöröjning , sophantering samt två parkeringsplatser till parhusen och en respektive till de små husen. En altan om 15 kvm till varje lgh samt ett oisolerat förråd om ca 3 kvm.  Föreningen står även för två st elabonnemang som förser området med allmänbelysning samt tre st vattenpumsbrunnar. 

Juridisk person accepteras och uthyrning är tillåtet. Förväntad justering av avgiften är att vänta.

Mer info finns på karstpark3.se

Bostadens del av nettoskuldsättningen: 1.548.935 kr

(Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.)

Området

I natursköna Kårsta håller ett nytt bostadsområde på att växa fram. Etapp 1, 2 och 3 sålda. Kårsta Park ligger mitt i ett anrikt kulturlandskap där skog och sjö samsas med öppna landskap. Omgivningarna erbjuder en mängd friluftsaktiviteter med golfbanor, hästgårdar och fiskesjöar inom räckhåll. Allt detta bara trekvart från Stockholm.

Bostadsområdet Kårsta Park ligger i samhället Kårsta i Vallentuna kommun. Samtidigt som vi befinner oss i natursköna omgivningar på landet, finns staden inom räckhåll. Via Roslagsbanan, buss eller bil tar du dig till Stockholm på 45 minuter. Till Norrtälje tar det en halvtimme.

Alldeles invid Kårsta Park ligger skolan med årskurs 1–6, förskola och Kårstas bibliotek. Nära skolan finns en fotbollsplan som spolas till is vid minusgrader. Bara ett par hundra meter bort, fem minuters promenad från Kårsta Park ligger Bergsjön som är en populär liten badsjö med brygga och strand. I skogarna runt om finns gott om lingon, blåbär och svamp.

Bygdens fotboll och andra friskvårdsaktiviteter sköts av GoIF Kåre, en ideell medlemsförening som driver anläggningen Kårevallen som ligger lättillgängligt för besökare och utövare. Centralt i Kårsta finns ett utegym.

I Kårsta kommer det inom kort byggas en lanthandel då de nu har fått godkänt bygglov.
Butiker och vårdcentral finns i Rimbo, endast en kvart bort med bil. ICA Brottby ligger strategiskt placerad med avfart från E18.
Bygdegården driver en biograf med modern digital utrustning och är dessutom en perfekt lokal för möten, festarrangemang och andra evenemang.

Välkommen till Kårsta!

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Bergsjövägen 28C

 • Postnummer

  186 60

 • Rum

  7 rum och kök

 • Byggnadsår

  2022

 • Fönster

  3-glas

 • Balkong

  Altan om 15 kvm samt egen tomt/ skötselområde

 • Förråd

  Ca 3 kvm

 • Lägenhetsnummer

  18.2

 • Uppvärming

  Klimatsmart uppvärmning via vattenburen golvvärme i båda planen med frånluftvärmepump från NIBE

 • Avgift

  6 733 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Två parkeringsplatser, ekonomisk förvaltning, snöröjning samt sophantering

 • Ingår ej i avgiften

  El, vatten, fiber är indraget. Bredband2 i hastighet 500/500. Obligatorisk tillägg på 155kr/mån.

 • Andelstal, ägande

  6.79%

Förening

 • Förening

  Brf Kårsta Park 3

 • Org.nr

  769638-0802

Storlek

 • Boarea

  124 Kvm

 • Biarea

  19 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

4
19.2kök3
MTYwNjk2ODcuanBlZ3cxMTkxaDg0Mm1pbnNpZGVyMHMwdTBiMHQ=
19.2hall
9f22d9cb-2317-4e8f-b70c-23664852d04f

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

2 PLANRITNINGAR

Bergsjövägen hus 18-2_

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow