SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Bengt Ekehjelmsgatan 2 B, 2 tr, Södermalm

4 895 000 KR

2 Rok

54 Kvm

2 176 kr/mån

Våning 2 av 6

Ytterst välplanerad 2:a med absolut toppläge på Södermalm med balkong mot grönskande kastanjeträd i ett insynsskyddat läge. Stilfullt kök från Puustelli med påkostade material och vitvaror. Plats för större matbord, generöst med arbetsyta och förvaring. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp, matbord eller annan önskvärd möblering. Stort fönsterparti ger rikligt med ljusinsläpp samt utgång till balkongen med utsikt från högt läge. Generöst sovrum med förvaring i sovrummet, plats för dubbelsäng eller annan önskvärd möblering. Stort fönsterparti som ger ett vackert ljusinsläpp och idyllisk utsikt. Stabil och välskött förening som är äkta med en låg belåning om 551 kr/kvm.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow