SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Älvkarleby

Båtsmansvägen 1, Marma – Älvkarleby

1 495 000 KR

5 Rok

124 Kvm Boarea

80 Kvm Biarea

1095 Kvm Tomtarea

Nu finns möjligheten att förvärva detta boende med högsta möjliga potential och där varje dag kan krönas med uppfriskande bad och skön relax i egen swimmingpool!
I trevliga Marma, med omedelbar närhet till den glittrande Marmafjärden & nordupplands fantastiska naturupplevelser ligger denna underbara rustika BESIKTADE tegelvilla med gäststuga. Bostaden har fiber. Stor härlig uppvuxen trädgård, välbyggd rejäl altan, garage & ljuvlig egen swimmingpool som ger livet extra guldkant. Fastigheten ligger på bekvämt pendlingsavstånd till såväl Gävle som Uppsala. I samhället stannar Upptåget & här finns allt det nödvändiga, och gott om möjligheter till träning, fiske, naturupplevelser för en skön aktiv livsstil. Denna varma & ljusa villa med praktisk och generös planlösning är verkligen ett hem att förälska sig i. 5 rum & mycket stort kök, badrum & gäst WC. Stor källare med garage, hobbyverkstad, tvättstuga m.m. Öppen spis i vardagsrummet. Måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow