SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Värmdö

Barndalsvägen 21, Malma Barndalen

9 995 000 KR

8 Rok

238 Kvm Boarea

59 Kvm Biarea

2840 Kvm Tomtarea

Välkommen att njuta av vacker design i detta drömboende! Denna exklusiva villa som disponerar totalt 238kvm är nybyggd 2017 med känsla och stil. Fastigheten är en stor och härlig naturtomt om 2840kvm med ett högt & lugnt läge med direkt närhet till vatten, härlig natur och grönskande trädgård. Här njuter vi av ett familjehus med påkostade materialval och en tanke att leva ett liv med härliga bekvämligheter. Här finns det mesta man kan önska sig såsom fem sovrum, två badrum, tvättstuga, stort kök med exklusiva materialval. Samt två vardagsrum med ett härligt ljus genom stora och spektakulära fönsterpartier och eldstad. Matplats för hela familjen, ett generöst trädäck längst med hela huset och flera mysiga uteplatser. Flertal altandörrar mot terrass och trädgård ger bostaden en flytande känsla av inne och ute. Dubbelgarage, bastu, utegym samt gott om förrådsutrymmen. Gör denna bostad till allt man kan önska sig och lite till!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow