SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Baltzar von Platens gata 4, 3 tr, Nedre Kungsholmen

10 995 000 KR

3 Rok

98 Kvm

4 975 kr/mån

Våning 3 av 7

Bo granne med Riddarfjärdens glimrande vatten och eftertraktade promenadstråk direkt runt knuten! Varmt välkomna upp för att trivas i denna toppfräscha trea om 98 väldisponerade kvm. Bostaden erbjuder ett generöst ljusinsläpp och ett genomgående högklassigt boende med god kvalité. Här finns allt man kan önska sig i form av öppna sociala ytor, fina originaldetaljer samt alla tänkbara bekvämligheter. Den fantastiska balkongen som vetter mot bostadens grönskande innergård får dig att avnjuta sjöutsikt mot Riddarfjärden och den fint bevarade öppna spisen som brinner med spritinsats i bostadens allrum sprider god harmoni i hela bostaden. Extra förvaring finns till två källarförråd. Sammantaget en sällskaplig bostad att längta hem till!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow