SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Bagarfruvägen 13, Sköndal

2 750 000 KR

3 Rok

77 Kvm

4 780 kr/mån

Våning 3/3

Välkommen till denna yteffektiva lägenhet 3tr med loggio och utsikt över gården samt dess omgivning. Perfekt läge i charmiga Sköndal. Här kommer ni kunna skapa ert drömboende.
Rymligt vardagsrum med utgång till loggio. Två bra sovrum, båda med plats för dubbelsäng. Nytt charmigt kök med plats för matbord. I denna trea får ni ett perfekt läge och närhet till bussar och nya köpcentrummet.

Lugnt och barnvänligt område med fina lekplatser och förskolor. Här har ni närhet till natur, friluftsområden samt badsjöarna Drevviken och Flaten. Promenadavstånd till Hemköp och Sköndals centrum med dess utbud av service. Nära in till Stockholms innerstad, med bil tar det endast 10 minuter och med buss 15 min.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow