SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Uppsala

Askvägen 2D

5 850 000 KR

4 Rok

123 Kvm Boarea

9 Kvm Biarea

Välkommen till ditt drömboende i närhet till vattnet! Detta fantastiska hus på Askvägen 2D i Sunnersta har två stora altaner och en vacker trädgård. Med husets fantastiska läge nära vattnet kan du njuta av frukostar och grillkvällar utomhus. Inuti erbjuder huset öppna, rymliga och ljusa utrymmen, modernt kök och bekväma sovrum. Trädgården är en grönskande oas för avkoppling och lek. Här har du även möjlighet att parkera 4 bilar vid huset och med eget nybyggt garage. Missa inte chansen att kalla detta hem för ditt eget. Varmt välkommen hem!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow