Nyköping

Ämtnäs 6, Ämtnäs

BUD

Det anrika hotellet Marsviken genomgår en makalös förvandling till exklusiva bostadsrätter med herrgårds-känsla. Här bor du havsnära mellan Nyköping och Oxelösund, med lyxiga förmåner för vardag, fritid och fest. Låt ditt nya liv börja här – du kommer inte att ångra dig. Brf Marsviken förenar ett idylliskt havsläge på landet med nygestaltad boendekomfort av yppersta klass. Endast en dryg mil från Nyköping hittar du här lugn och ro, samtidigt som du skäms bort med strandbastu och pool, gym och padelbana, och rum för co-working. Kan vardagen bli mer komplett än så?

Trots det fridfulla lantliga läget har Brf Marsviken en utmärkt närhet till Sörmland, Stockholm och världen. Du når huvudstaden på en timme och Skavsta flygplats på 20 minuter. Till Nyköping och Oxelösund tar du dig på ca 10 minuter.

Förutom alla aktiviteter hemmavid finns rika fritids-erbjudanden runt hörnet. Nyköpings golfklubb med 36 hål ligger blott 6 km från ditt hem. Du som gillar fågelskådning eller är nyfiken på det hittar en utmärkt fågellokal i Marsäng några stenkast bort. Vintertid tar du dig till Ryssbergens naturreservat med längdspår och slalombacke. Eller vad sägs om en kulinarisk utflykt till några av Sörmlands fantastiska slott?

Beskrivning

Brf Marsviken

Vid kusten en dryg mil från Nyköping hittar ni det anrika hotellet Marsviken, här har vi nu äran att erbjuda ett unikt konceptboende för de som uppskattar det fina i livet. Brf Marsviken förenar ett idylliskt havsläge på landet med lugn och ro, samtidigt som du skäms bort med strandbastu och pool, gym och padelbana, och rum för co-working. Kan vardagen bli mer komplett än så? Bostäderna som erbjuds är välplanerade, ljusa och luftiga med fantastiska siktlinjer över omgivningarna. Tack vare sitt fantastiska läge finns ett rikt naturliv med såväl växter som djur!

Föreningen har också tillgång till strand vid havet där grillplats, sjöbod med bastu och brygga finns. I stort sett alla lägenheter har hiss, egen balkong eller uteplats. Köp av juridisk person accepteras. Bostadsutvecklare är Rocmore AB som arbetat fram detta unika och spännande boendekoncept.

Om bostäderna

Antal rum 2 - 4 rum
Boarea 49 kvm - 103 kvm
Pris 1 962 274 kr - 3 967 774 kr
Månadsavgift 3 471 kr - 7 296 kr
Antal bostäder 17 st bostadsrätter
Kommun Nyköping
Adress BRF Marsviken Ämtnäs, Nyköping
Status Försäljning pågår
Säljstart 2023-05-24
Preliminär inflyttning Januari 2024
Bostadsutvecklare Rocmore AB

Området & kommunikation

Området
Som om allt detta inte vore nog, finns även rika fritids-erbjudanden runt hörnet. Nyköpings golfklubb med 36 hål ligger blott 6 km från ditt hem. Du som gillar fågelskådning eller är nyfiken på det hittar en utmärkt fågellokal i Marsäng några stenkast bort. Vintertid tar du dig till Ryssbergens naturreservat med längdspår och slalombacke. Eller vad sägs om en spännande utflykt till några av Sörmlands fantastiska slott?

Kommunikation
Trots det fridfulla lantliga läget har Brf Marsviken en utmärkt närhet till Sörmland, Stockholm och världen. Du når huvudstaden på en timme och Skavsta flygplats på 20 minuter. Till Nyköping och Oxelösund tar du dig på ca 10 minuter.

Fakta
 • Ägandeform

  Nyproduktionsprojekt - Bostadsrätt

 • Adress

  Ämtnäs 6

 • Postnummer

  611 92

Förening

 • Förening

  Brf Marsviken

 • Org.nr

  769640-3463

Storlek

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow