SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Fagersta

Almvägen 26, Centrum, Egna hem,

745 000 KR

3 Rok

76 Kvm Boarea

6 Kvm Biarea

948 Kvm Tomtarea

Just nu saluförs denna mindre villa med otrolig äldre charm bevarad & med högt fritt hörnläge på attraktiv central adress i Fagersta. Smakfullt inredd och delvis renoverad bostad om 3 rum och kök, badrum & gäst-WC. Bedårande glasveranda, spegeldörrar och högt i tak. Genomgående många originaldetaljer bevarade & en fantastisk trappa som binder samman våningarna. Allt fördelat på 1,5 plan med källare. Härlig trädgård med uteplats & möjlighet till odling. Grusad uppfart för parkering. Förrådsbyggnad. Nära till grönska för njutning och rekreation under långa sköna dagar! Detta är ett hem för lugn & trivsel! Den trevliga planlösningen separerar generösa & välkomnande sociala utrymmen med privata bostadsdelar på ett fint sätt. Bostaden ligger både lugnt & centralt samt med alla bekvämligheter och service, skolor och barnomsorg nära inom räckhåll. Man har bara en kort promenad till Fagersta centrum för shopping.Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow